Shporta

Taksa

OZONE electronics ofron shërbim transporti brenda 48 orëve në të gjithë Shqiperinë dhe vetëm brenda 24 orëve në Tiranë.

Kostot e transportit janë të ndryshme, për më shumë informacion na kontaktoni në numrat:

+355 067 6000 570 , +355 067 6000 572 , +355 067 5344 444

Static Image