Shporta
Image Tiranë: Rr: Teodor Keko, Unaza e Re ish Astiri +355 67 600 0570
Tiranë: Rr. Petro Nini Luarasi, Ish Tregu Elektrik +355 67 600 0572
Tiranë: Rr. Ferit Xhajko, Pranë Medresese +355 67 600 0573
Tiranë: Rr: Xhanfize Keko, Xhamllik +355 67 534 4444
Sarandë: 100m në hyrje të rrugës Nr.4 +355 69 711 1360

MISIONI


Vetë slogani "JETONI MË MIRË DUKE KURSYER" tregon më së miri misionin tonë.

Ne jemi dhe do të jemi gjithmonë të fokusuar për përmirësimin e jetës së klienteve tanë duke ofruar cmimin më të mirë të mundshëm.Këto kursime do tu japin mundësinë të përmirsoni jetën tuaj në fusha të tjera.

Te ne nuk do të blini thjesht një paisje,te ne nuk do të merrni thjesht një marke,te ne do të merrni një copëz të jetës se cdo punonjësi të dedikur dhe të përkushtuar për tu shërbyer në mënyrën me të mirë të mundshme.Per tu shërbyer me korrektësi dhe pasion.Per tu dhëne një vlerë më shumë se sa një shitje.

Jemi dhe do të jemi gjithmonë krenare për stafin tonë sepse ata janë klientet tanë te parë.Ata jetojnë më mirë duke kursyer ne blerjet e tyre dhe per ju do të kenë të njejtin përkushtim dhe motivim.

Asgjë nuk do ti mungojë blerjeve tuaja:

Shërbimi korrekt gjatë dhe pas garancisë, servis i autorizuar për të qënë më pranë dhe më profesional me ju,shërbime të personalizuar,financime të menjëhershme.

Objektivi jonë është qe ju të ndiheni si në shtëpinë tuaj kur vizitoni dyqanet tona.


VIZIONI


Vizioni jonë është që OZONE electronics të jetë kompania e parë në Shqipëri me fokus vetëm ne retail tradicional dhe online.

Ne nuk duam të jemi lider por kërkojme qe të tjerët të na ndjekin.